Bear Síszemüvegek

Mindegyik BEAR típusú síszemüveg rendelkezik valamennyi olyan tulajdonsággal, amelyek lehetővé teszik a gondtalan síelés élményét. Nem csak a kezdő hanem a haladó síelők számára is megfelelő technikai tulajdonságokkal rendelkező szemüvegek. Bátran hordhatóak síeléshez, snowboardozáshoz, korcsolyázáshoz, vagy bármilyen téli sporthoz ahol fontos szemünk védelme. A BEAR síszemüvegek innovációja az, hogy széles körben megfeleljenek a felhasználó igényeinek, sportos lendületes szerkezetével, kinézetével, jó ár érték arányával, és többek között sisak kompatibilitásával is.
Funkcionalitásának köszönhetően közvetlenül szellőzik, nem párásodik be, így a kilátás mindig tiszta marad. Az ergonómikusan kialakított szivacs betétek garantálják a kényelmet, tökéletes illeszkedést biztosítanak minden körülmény között, így növelve komfortos érzetet viselésük során. A legújabb technológiák és a modern anyagok kombinációjának felhasználása. Az ergonómiai tervezés, bőrbarát anyagok és átgondolt kialakítás biztosítja a tökéletes és optimális viselési komfortot. A keret poliamid és poliuretán anyagból készülnek.

Kizárólagosan erre a célra kifejlesztett polykarbonát lencsék magas fokú törésbiztonságot nyújtanak az Ön szeme védelmében. A Bear síszemüveget úgy tervezték, hogy védelmet nyújtsanak a napsugárzás, a szél és a hó hatásával szemben. A dupla lencse felépítése egyesíti a különböző előnyöket, míg a polykarbonát lencse a legmagasabb biztonságot nyújtja, addig a másik lencse a levegőkamrával együtt megakadályozza a bepárásodást és gondoskodik a zavarmentes látásról.

Egy speciális eljárás révén a külső lencsére különböző úgynevezett füst rétegeket préselnek. Ezek a rétegek meggátolják a zavaró sugárzás behatolását, biztosítják az optimális látást. Az összes Bear síszemüveg belső lencséjét páramentesítő réteggel vonják be.. Egyes Bear síszemüveg modellek az optikai szemüvegekkel együtt is hordhatók.

Az állítható nagyságú, puha fejpánt minden fej típushoz alkalmazkodik és garantálja a pontos rögzítést. A pántoknak köszönhetően a Bear síszemüvegek nem csúsznak le fejünkről, jól illeszkednek sapkára is illetve gond nélkül viselhetjük őket bármely bukósisak típuson is.

Összesen 7 találat

Összesen 7 találat